Compartimentari birouri / incaperi cu sticla securizata

Un perete despărțitor din sticlă sau panouri de sticlă pot crea un aspect sofisticat și deschis în casa sau biroul dvs.

De la cabinele de birou până la ecranele de baie, pereții despărțitori din sticlă joacă multe roluri în decorul modern al casei și al biroului. Un perete despărțitor poate fi construit din diferite tipuri de componente din sticlă și metal, ceea ce înseamnă că poate fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor specifice.

Ce este un perete despărțitor de sticlă?

Un perete despărțitor din sticlă este o structură de perete interior realizată în principal din sticlă sau o alternativă de sticlă. Panourile de sticlă sunt asociate cu rame metalice, canal și/sau cleme pentru a crea pereți personalizați neportanți care pot funcționa ca despărțitori de birou, pereți despărțitori de baie, sisteme de pereți de sticlă și multe altele. Peretele despărțitor din sticlă a devenit deosebit de popular în designul modern al biroului și este folosit în cabinele de birouri, săli de conferințe și intrări. Cu toate acestea, acești pereți de sticlă își fac loc și în decorul casei... nu doar ca ecrane de toaletă, ci și ca soluții creative de design în apartamente mici și spații de locuit moderne. Aplicațiile rezidențiale includ pereții camerei de zi, pereții băii principale și pereții de accent.

Care sunt avantajele folosirii unei compartimentari cu sticlă?

Un perete despărțitor din sticlă oferă o serie de beneficii:

 • Panourile din sticlă transparentă vă permit să delimitați zone separate fără a compromite senzația de spațiu deschis și spațios a spațiului dvs.
 • Sunt necesare mai puține corpuri de iluminat atunci când lumina naturală care intră prin ferestre poate curge liber printr-un perete despărțitor din sticlă transparentă.
 • Partițiile clare ale biroului sporesc transparența, comunicarea cu colegii și conexiunea cu clienții.
 • Casele și apartamentele mici se simt mai mari atunci când se folosește un perete despărțitor din sticlă transparentă în loc de placă.
 • Pereții de sticlă sunt prietenoși cu spațiul, umplând mai puțin spațiu pe podea decât o structură tradițională.
 • Multe sisteme de pereți de sticlă sunt mai ușor de mutat sau îndepărtat decât omologii lor din tablă.
 • Sticla opaca sau opaca poate fi folosita si pentru a crea un perete despartitor unic care ofera intimitate sau camufleaza caracteristicile mai putin atractive ale unei camere.
 • Pereții despărțitori din sticlă pot fi personalizate pentru a se potrivi cu multe spații și idei de design diferite.
 • Sticla rezistă la pătare, iar panourile din sticlă transparentă oferă suprafețe netede care sunt ușor de curățat și igienizat.

Ce tipuri de pereți de sticlă și pereți despărțitori de sticlă sunt disponibile?

Pereții despărțitori din sticlă variază de la mici ecrane de confidențialitate până la sisteme extinse de pereți. Pot fi construite din diverse tipuri de sticla si pot fi incadrate sau fara rama. Mai mult, dimensiunea și configurația foilor de sticlă pot fi personalizate pentru a se potrivi cu multe scheme de design. Unele dintre cele mai populare tipuri de pereți despărțitori din sticlă sunt panourile de sticlă, separatoarele din sticlă și sistemele de pereți din sticlă.

Panouri de sticla

Panourile de sticlă oferă soluții simple pentru multe dileme de design.

Cum le pot oferi angajaților spații de lucru separate fără a face cabine de birou claustrofobe?

Folosiți panouri de sticlă transparentă pentru a crea partiții moderne de birou.

Cum pot crea un hol separat pentru clienți fără a pierde lumina naturală de la ferestrele mele din față?

Instalați mai multe panouri de sticlă pentru a delimita holul, dar utilizați sticlă transparentă, astfel încât lumina naturală să poată lumina în continuare restul biroului dvs.

 

Panourile de perete din sticlă pot fi încadrate sau fără cadru, iar opțiunile de stil pentru sticla în sine includ:

 • Clar
 • Ultra-clar (fier redus)
 • Modelat
 • Sablat (mat)
 • Nuanțat
 • Spatele vopsit / colantat / printat
  În timp ce sticla securizata călită este cea mai comună alegere pentru un panou de perete din sticlă, alte opțiuni sunt disponibile dacă există preocupări cu privire la durabilitate sau siguranță. Acestea includ sticlă laminată (multi strat de sticla), precum și plexiglas, un tip de folie acrilică care oferă un aspect asemănător sticlei. De asemenea, este durabil și nu va forma cioburi ascuțite dacă este spart. Alternativ, acrilicul colorat opac poate fi folosit și pentru a crea partiții de confidențialitate.

Pereti separatori de cameră

Separatoarele din sticlă vă permit să treceți dincolo de cabinele mici de sticlă și să utilizați separatoare mai mari de pereți din sticlă pentru a crea un spațiu de birou modern sau o intrare luminoasă. Separatoarele din sticlă oferă unei clădiri comerciale o senzație de actualitate și chiar pot crește productivitatea și moralul. Pereții despărțitori din sticlă pot fi, de asemenea, folosiți în restaurante și magazine pentru a marca diferite zone fără a compartimenta prea mult spațiul. De asemenea, acești pereți interiori din sticlă pot fi utilizați în case. De exemplu, un separator de cameră din sticlă poate fi folosit pentru a împărți o sufragerie și o bucătărie, păstrând în același timp aspectul și senzația de concept deschis. De asemenea, un singur perete despărțitor de sticlă ar putea fi tot ceea ce este necesar pentru a separa o baie principală de restul apartamentului principal.

Sunt posibile o serie de configurații pentru aceste pereți despărțitori vitrate. Exemplele includ:

 • O foaie mare de sticlă fără rame.
 • Un panou de sticlă lângă o ușă de sticlă.
 • Panouri de sticlă care flanchează o ușă de sticlă.
 • Un număr de panouri de sticlă instalate unul lângă celălalt.
 • Un cadru metalic umplut cu geam de dimensiuni adecvate.

Sisteme de pereti de sticla

Un aspect elegant, de ultimă generație, il veti obtine cu instalarea unui sistem de perete de sticlă într-o casă sau birou. Mai extins decât un simplu separator de cameră, un sistem de pereți din sticlă vă permite să faceți din sticlă materialul preferat pentru majoritatea pereților dvs. interiori. Sistemele de pereți din sticlă includ, de obicei, uși din sticlă încadrate și, ca și separatoarele de cameră, pot fi instalate în multe moduri diferite. Acești pereți interiori de sticlă fac posibilă crearea de săli de conferințe „toata din sticlă”, săli de conferințe, camere de zi, birouri de acasă, săli de sport și multe altele. Aceste sisteme de compartimentare interioară din sticlă pot fi construite cu sticlă înrămată sau fără ramă și poate fi utilizată sticlă transparentă, intimitate sau vopsită pe spate.

Cum se folosesc pereții interiori de sticlă în case?

Probabil că toți am văzut pereți despărțitori din sticlă în birouri sau în spatii comerciale, dar utilizările în casă sunt mai puțin frecvente. Cu toate acestea, designerii contemporani pun tot mai des atât sticlă transparentă, cât și sticlă de confidențialitate în schemele lor de decor. Utilizarea unuia sau mai multor pereți de sticlă transparentă este un instrument puternic pentru a face orice spațiu mic sau aglomerat să se simtă mai mare și mai deschis. Un perete despărțitor transparent poate face, de asemenea, spațiul de locuit cu concept deschis și mai luminos și mai aerisit.

Pe de altă parte, sticla de confidențialitate poate fi folosită pentru a crea un perete despărțitor de sticlă care face ecranul perfect pentru intimitate sau pentru a ascunde elementele mai puțin atrăgătoare ale unei camere. Sticla sablata, modelată și colorată oferă o anumită intimitate , dar totuși permite luminii să treacă. Sticla vopsită din spate este disponibilă în culori personalizate și este o sticlă colorată opac care oferă intimitate completă.

Exemple de acest tip de aplicație includ:

 • Perete despărțitor de sticlă pentru o baie: perete complet sau jumătate care creează spații private într-o baie de familie sau ascunde comoda în baia principală de lux.
 • Perete despărțitor mic care ține spațiul de lucru din bucătărie ferit de vedere, păstrând în același timp continuitatea dintre sufragerie și bucătărie.
 • Separator de cameră pentru a crea spații separate pentru frații care împart un dormitor.

Cât costă un perete de sticlă?

La fel ca dimensiunea și forma unui perete despărțitor din sticlă, costul variază foarte mult. Factorii care influențează costul peretelui de sticlă includ următorii:

 • Tip de compartimentare – fără cadru sau încadrat.
 • Stil de sticlă – transparentă, ultra-clară, colorată, modelată, gravată cu acid sau vopsită pe spate.
 • Tip de geam – sticlă călită, sticlă laminată, folie acrilică din plexiglas.
 • Dimensiunea panourilor de sticlă.
 • Numărul de panouri de sticlă.
 • Includerea unei uși batante, glisante sau rulante.
 • Configurație generală și design perete despărțitor.
 • Dificultatea și complexitatea măsurării, proiectării și instalării.
 • Prețurile pot varia, de asemenea, în funcție de locația dvs. și de compania de sticlă cu care lucrați.

Contactați Glass Building Systems pentru detalii despre opțiunile de compartimentari cu sticla.

Compartimentari Birouri