Eficienta energetica si confort interior

Peretii cortina inseamna grad ridicat de estetica stabilitate, eficienta energetica, valoare adaugata, profil ergonomic si modern, functionare inpecabila, intretinere minima si durata lunga de viata.

Peretii cortina cu geam dublu sau triplu (termopan Low-E) sunt intotdeauna solutia pentru cladirile arhitecturale moderne, pentru care rezistenta in timp este criteriul principal de investitie.

Cladirile de birouri cu fatade de perete din sticla numit perete cortina, cladiri cu zone mari de geam sau cladiri cu structuri in forma de luminator, sunt printre cele mai uzuale cladiri pentru care geamurile termopan Low-E impreuna cu profilul din aluminiu perete cortina devin necesare.

Combinatia unica de ergonomie, versatilitate, durabilitate si greutate redusa permite peretelui cortina cu geam termopan (dublu, triplu), sa fie luxoas si elegant si sa se integreze in orice fatada de cladire imbracata in sticla.Datorita faptului ca profilele de aluminiu pot fi mult mai ergonomice, mai inguste decat tamplaria clasica din aluminiu, lemn sau PVC, vitrajele, ferestrele si per total, peretelui cortina cu geam dublu sau triplu termopan permite sa patrunda mai multa soarele si lumina in casa dumneavoastra.

Estetica proiectului poate fi perect respectata exact cum a imaginat-o arhitectul pentru ca ferestrele si usile din aluminiu cu geam dublu sau triplu termopan sunt vopsite in camp electrostatic cu o varietate mare de de culori pentru a se potrivi cu planurile cladirii cat si sticla care poate avea diferite culori si proprietati.

Avantajele tamplariei de aluminiu:

  • Durabilitate si rezistenta in timp - Durata lunga de viata.
  • Intretinere minima si usoara.
  • Ferestrele de aluminiu ofera o inalta protectie impotriva intemperiilor, furtunilor sau vanturilor puternice.
  • Profilele de aluminiu au o proiectare cu grad de protectie de inalta securitate impotriva tentativelor de efractie (furt).
  • Izolare fonica si confort auditiv excelente oferite de geamul termopan cu tehnologie Low-E. Nivelul fonic poate fi redus cu pana la peste 45% fata de geamurile normale.
  • Profilul din aluminiu cu geam termopan dublu sau triplu permite montarea unor elemente suplimentare de siguranta sau estetica.
  • Estetica impecabila prin posibilitatea de personalizare in paleta de culori RAL

Garantia calitatii

Procesul de fabricare a profilelor de aluminiu se conformeaza cu ISO 9001, un standard care garanteaza indeplinirea riguroasa a conditiilor de calitate a produselor.

Personalizeaza fatada cortina in culorile disponibile in paleta de culori RAL.

Ce este RAL?

RAL este un standard international de culoare folosit in industrie, comert, arhitectura si design. Culorile RAL sunt formate din 4 cifre si au fost un standard in alegerea culorilor de mai mult de 70 de ani. Daca in trecut colectia de culori era de doar 40, acum a crescut pana la 213 culori.