Fatade Magazine din Sticla – Solutia ideala in designul de vitrine

Vitrinele de magazin sunt parte  a spatiilor comerciale care pun in scena produsele unui magazin si ofertele curente. Nu de multe ori designerii de interioare au o provocare usoara cand vine vorba de amenajarea unui spatiu comercial. De cele mai multe ori acestia aleg in practica, sistemele de expunere a produselor din sticla, pentru a maximiza vizibilitatea si potentialul produselor firmei respective, nu gresiti daca mergeti pe mana expertilor si alegeti sa mergeti pe varianta vitrinei din sticla.

Versatilitate in design si materiale

Atelierul Glass Building Systems produce fatade de magazine la comanda, realizate conform cerintelor de design ale clientului, dar si configuratiei spatiului disponibil. Oferta Glass Building Systems o gama variata de solutii in jurul sticlei securizate si a aluminiului pentru a duce la bun sfarsit proiectul dvs si a creste potentialul afacerii aducand mai aproape produsul comercial de client prin afisarea in vitrine de sticla.

Securitatea magazinului

Avand in vedere ca orice vitrina sticla comerciala este supusa unor riscuri crescute de furt sau distrugere, mai ales in cazul obiectelor valoroase, sticla securizata asigura un nivel optim de protectie in contextul in care produsele expuse trebuie sa beneficieze si de un grad ridicat de vizibilitate.

Aceasta rezista si la activitatile de amenajare si decorare a vitrinei, in timpul carora pot avea loc incidente ce pot duce la spargerea sticlei. Totusi, sticla securizata este de 5 ori mai rezistenta decat cea obisnuita, motiv pentru care riscul de spargere este scazut.

Tipuri de sticla

Vitrinele sunt realizate cu sticla de cea mai buna calitate, iar aceasta poate fi securizata, vopsita, clara, ultraclara, sablata, pictata, serigrafiata, fumurie etc. Sticla poate fi personalizata cu imaginea firmei dumneavoastra sau cu diverse imagini reprezentative pentru business-ul respectiv. La nivel de cromatic, va punem la dispozitie o suita extinsa de nuante si culori din care puteti alege.