PROFILCO PR63S

Eleganță și Performanță Superioară pentru Ferestre și Uși

Bucurați-vă de estetică și performanță de înaltă calitate cu sistemul PROFILCO PR63S. Acest sistem inovator pentru ferestre și uși oferă o soluție excelentă pentru proiectele dvs. rezidențiale sau comerciale. Indiferent dacă doriți să înlocuiți ferestrele și ușile existente sau să construiți o clădire nouă, PROFILCO PR63S vă va oferi o combinație perfectă între funcționalitate, estetică și durabilitate.

Design Versatil și Eleganță Estetică

PROFILCO PR63S vă oferă o gamă variată de opțiuni de design, permițându-vă să creați aspectul dorit pentru clădirea dvs. Cu profiluri subțiri și elegante din aluminiu, acest sistem se integrează perfect în orice stil arhitectural. Indiferent dacă căutați un aspect clasic, modern sau contemporan, PROFILCO PR63S vă va ajuta să obțineți rezultate estetice deosebite.

Performanță Energetică și Izolație Termică Excelentă

Unul dintre punctele forte ale sistemului PROFILCO PR63S este performanța sa energetică excepțională. Ferestrele și ușile echipate cu acest sistem oferă o izolație termică superioară, reducând pierderile de căldură și asigurând un climat interior confortabil. Astfel, veți economisi energie și veți contribui la protejarea mediului înconjurător. PROFILCO PR63S este alegerea ideală pentru o eficiență energetică sporită în clădirile dvs.

Siguranță și Securitate Avansate

Siguranța dvs. și a proprietății dvs. este o prioritate, iar PROFILCO PR63S vă asigură un nivel ridicat de securitate. Sistemul este proiectat să ofere rezistență împotriva efracțiilor, având mecanisme de închidere robuste și feronerii de calitate superioară. Astfel, vă puteți bucura de liniște și de confort, știind că locuința sau clădirea dvs. sunt protejate în mod eficient.

Durabilitate și Rezistență în Timp

PROFILCO PR63S este fabricat din aluminiu de înaltă calitate, ceea ce îi conferă durabilitate și rezistență în fața factorilor externi. Profilele și componentele sistemului sunt concepute pentru a face față condițiilor meteorologice variate și pentru a menține aspectul și performanța de-a lungul anilor. Alegeți PROFILCO PR63S pentru ferestre și uși care vor rezista cu brio testului timpului.

Personalizare și Adaptabilitate

PROFILCO PR63S oferă posibilități de personalizare și adaptabilitate pentru a satisface nevoilor și preferințelor dvs. Indiferent de dimensiunea, formă sau stilul ferestrelor și ușilor pe care le căutați, PROFILCO PR63S poate fi adaptat pentru a se potrivi perfect proiectului dvs. Alegeți dintre diferite opțiuni de deschidere, finisaje, culori și accesorii pentru a obține soluția personalizată și unică pe care o căutați.

Calitate și Servicii Profesionale

PROFILCO este un producător de încredere și respectat în industria ferestrelor și ușilor din aluminiu. Sistemul PROFILCO PR63S beneficiază de standarde ridicate de calitate și de tehnologii de ultimă generație. Produsele PROFILCO sunt supuse unor teste riguroase pentru a se asigura că îndeplinesc cele mai înalte standarde de performanță și durabilitate. Echipa de profesioniști de la PROFILCO vă stă la dispoziție pentru a vă oferi consultanță și suport în alegerea, instalarea și întreținerea ferestrelor și ușilor dvs.

Economisirea Energiei și Protecția Mediului

PROFILCO PR63S contribuie la economisirea energiei și protejarea mediului înconjurător prin izolația termică excelentă pe care o oferă. Prin reducerea pierderilor de căldură și utilizarea eficientă a energiei, veți beneficia de costuri reduse de încălzire și răcire, creând un mediu durabil și sustenabil. Alegând PROFILCO PR63S, veți aduce o contribuție semnificativă la protejarea planetei și la crearea unui viitor mai verde.

Concluzii

PROFILCO PR63S este un sistem de ferestre și uși care îmbină eleganța estetică cu performanța superioară. Designul versatil, performanța energetică excelentă, siguranța avansată, durabilitatea și adaptabilitatea fac din PROFILCO PR63S o alegere ideală pentru proiectele dvs. indiferent de dimensiunea sau stilul acestora. Cu PROFILCO PR63S, veți obține nu doar ferestre și uși de înaltă calitate, ci și un mediu interior confortabil, sigur și eficient energetic. Alegeți PROFILCO PR63S pentru a transforma clădirile dvs. în spații cu adevărat remarcabile.

Caracteristici:

 • Aliaj: EN AW6060 (AlMg0.5Si)
 • Latime toc: 70mm
 • Latime canat: 80mm
 • Dimensiune poliamida: 34mm (tricamerala)
 • Grosime maxima geam termoizolant: 51mm (toc) / 61mm (cercevea)

Variante de constructie:

 • Ferestre cu simpla sau dubla deschidere, cu deschidere interioara sau exterioara
 • Ferestre osciloculisante
 • Usi coplanare sau clasice (camera europeana) cu unul sau doua canaturi

Parametri Tehnici:

 • Coeficientul de transfer termic: Uf = 1.8 W/m2K
 • Atenuarea fonica: clasa IV (pana la 48dB)
 • Clasa de protectie la efractie: WK1, WK2 – Permeabilitatea la aer: clasa 4
 • Etanseitatea la apa: clasa E2100
 • Rezistenta la incarcarea din vant: clasa C5
StructurePress guide you through the process of selecting and installing the green features in your building or home to benefit the environment that will fit into your current practice.
While the cost of greener structure is a little higher than your normal budget, about 5-10%. By using the correct green building contractor, you can expect an efficient.
By using the correct green building contractor, you can expect an efficient home that is durable, healthier to live in and needs less. While the cost of greener structure is a little higher.

Profilco PR63S (PR74)