Pereti Cortina Standard

Descriere:

Spre deosebire de peretele cortina celular, varianta standard este prevazuta cu profile vizibile din interior si exterior, atat pe verticala , cat si pe orizontala. Aceste sunt ideale pentru constructiile moderne si pot fi adaptate cu usurinta oricarui proiect, intr-o varietate de combinatii. Noi va punem la dispozitie perete cortina standard usor de asamblat, realizat din materiale si componente de inalta calitate, imbinate astfel incat structura sa reziste la apa sau presiunea vantului.

Constructie:

Si acest perete cortina are o constructie articulata, conceputa astfel pentru a se adapta modificarilor de la nivelul cladirii aparute in timp, sau dilatarii/contractarii profilelor de aluminiu. Cu toate acestea, deformarile sau modificarile aparute la nivelul profilelor nu afecteaza gradul de rezistenta la vant, impermeabilitatea sau proprietatile fono- termoizolante. Ferestrele sunt concepute astfel incat sa nu iasa in afara, iar coloanele si traversele utilizate la realizarea peretelui cortina standard au grosimea de 55 mm.

Estetica:

Din punct de vedere estetic, peretii cortina standard sunt disponibili in toata gama de culori RAL si pot fi combinati cu placari de material compozit cum este cel de tip BOND. Acest material de foarte buna calitate asigura obtinerea unor suprafete plane, usureaza mentenanta si confera un aspect modern cladirii. Izolarea este asigurata cu ajutorul camerelor de aer si a garniturilor EPDM, iar evacuarea apei este posibila datorita unui sistem de canale de drenaj. In plus, noi va asteptam nu doar cu sfaturi tehnice, ci si cu o echipa de specialisti cu experienta, ce va pot ajuta sa luati cea mai buna decizie.

Echipa:

Personalul nostru este specific pregatit in lucrul cu pereti cortina avand o vasta experienta in oferte de pereti cortina si montaje de calitate premium stand la dispozitia dvs. cu preturi competitive la fatade ventilate si garantia lucrului bine facut, de la faza de proiect de fatada cortina, montaj accesibil pana la finalizarea lucrarii oferind garantie de calitate.

StructurePress guide you through the process of selecting and installing the green features in your building or home to benefit the environment that will fit into your current practice.
While the cost of greener structure is a little higher than your normal budget, about 5-10%. By using the correct green building contractor, you can expect an efficient.
By using the correct green building contractor, you can expect an efficient home that is durable, healthier to live in and needs less. While the cost of greener structure is a little higher.

Reynaers CW50

 

Profilco PR50

Schuco FW50+