Uși glisante din aluminiu

Ți-ai dorit întotdeauna cele mai bune panorame ale grădinii și acces facil la grădină? Glass Building Systems oferă o gamă completă de uși terase glisante din aluminiu .

Aluminiul rămâne cel mai popular material pentru uși glisante din multe motive bine meritate. Iată tot ce trebuie să știți despre ușile glisante din aluminiu pentru casa dvs.

 

Informații despre ușile glisante din aluminiu.

Ușile glisante sunt cunoscute pentru ca pot inlocui cu totul un perete, transformandu-l aproape intr-un panou imens din sticla si pentru ca deschid casa si o imbina vizual cu mediul exterior.

TREBUIE SA STITI CA ANUMITE CONFIGURATII DE GEAM TRIPAN (3 foi din sticla) AU RANDAMENTE MAI BUNE DECAT MULTE DIN VARIANTELE DE CONSTRUCTIE ALE PERETILOR CONVENTIONALI. SISTEMELE DE USI GLISANTE VIN IN COMPLETAREA ACESTUI RANDAMENT FOARTE BUN CU PROPRIILE SISTEME DE RUPERE TERMICA  PENTRU A OBTINE UN COMFORT DE NEEGALAT.

În timp ce ușile glisante sunt ideale pentru deschiderile ușilor mari și mici, puteți lua în considerare ușile glisante pentru orice deschidere de peste patru metri, deoarece funcționează deosebit de bine pe aceste dimensiuni mai mari.

O ușă glisantă se poate potrivi de la cea mai mică ușă până la un perete glisant imens de 12 metri sau mai mult. Când vine vorba de înălțime, ușile glisante pot fi mai inalte decât multe mărci de uși bifoldabile.

Mai presus de toate, ușile glisante din aluminiu sunt mai bune decât ușile de terasă cu care probabil sunteți familiarizat. Mai subțire, mai puternică, mai sigură și mai fiabilă. Acestea sunt doar câteva dintre îmbunătățiri.

Alegeți ușile glisante din aluminiu pentru cele mai bune panorame.

Pentru a crea un aspect foarte contemporan în casa ta, îți poți ascunde ușile glisante în zidaria peretelui. Glisați ușile deschise și ușa în linie dispare în perete. Acest lucru creează o deschidere completă la fel ca o ușă bifold.

Practic orice culoare este posibilă cu ușile glisante din aluminiu.

Dacă ați crezut că ușile glisante vin doar în alb, argintiu sau maro, lucrurile s-au schimbat semnificativ. Practic orice culoare este disponibilă cu ușile glisante moderne din aluminiu, de fapt peste 150. Diagrama de culori RAL este o gamă enormă de culori, cu multe nuanțe diferite de culori populare, precum griul. Nu există nicio limită la ceea ce puteți realiza.

Putem satisface chiar și extensia cu geam arhitectural și contemporan, cu nuanțe metalice, texturate și anodizate. Contactați-ne pentru a discuta despre cerințele dvs.

Mai multe panouri de sticlă, mai puțin glisante cu uși glisante din aluminiu.

Știați că ușile de terasă au lățimi și înălțimi mai mari decât înainte? Acolo unde ușile glisante anterioare trebuiau să aibe mai multe panouri pentru deschideri mari ale ușilor, acum sunt folosite mai puține panouri. Ușile noastre de terasă  sunt capabile de lățimi expansive și înălțimi impresionante. Și acolo unde ușile vechi de terasă aveau nevoie de patru panouri pentru o deschidere tipică, ușile moderne necesită doar două panouri glisante.

Flexibilitatea ușilor glisante moderne înseamnă că mai puține șine oferă mai multe opțiuni de deschidere decât înainte. Panourile pot aluneca spre stânga sau spre dreapta cu o cale dublă sau triplă și se pot stivui pe o parte. Beneficiați de o deschidere clară, mai mare decât înainte, în special pe o ușă glisantă cu trei panouri.

Dar chiar dacă aveți nevoie de o ușă de terasă pentru o mică deschidere, acestea sunt ideale. O ușă glisantă vă va oferi mai multe profile din sticlă și mai subțiri decât ușile franceze sau ușile bifoldere.

Ușile glisante ale terasei sunt eficiente energetic?

Pentru liniște sufletească, toate ușile glisante proiectate pentru uz extern sunt rupte termic. Rupt termic înseamnă cadre izolate care previn petele reci de pe aluminiu și că ușile glisante din aluminiu sunt mai calde si pastreaza caldura la interior iarna si la exterior vara. Ușile glisante îndeplinesc sau depășesc cerințele reglementărilor actuale ale clădirilor.

În mod standard, vă puteți aștepta la sticlă securizată întărită cu un strat de calitate cu emisivitate scăzută (low-E). De asemenea, aveți bare de margine calde în jurul unităților de sticlă și gaz argon între geamuri. Toată această tehnologie de sticlă funcționează cu profilurile rupte termic pentru a vă îmbunătăți casa cu o ușă glisantă foarte eficientă din punct de vedere energetic.

Securitate ușă glisantă din aluminiu.

O ușă glisantă bună este testată independent pentru a vă asigura că vă protejează casa. Majoritatea ușilor glisante de calitate au un sistem de blocare în mai multe puncte si caracteristici anti-ridicare încorporate. Dacă doriți să îmbunătățiți și mai mult securitatea ușilor, luați în considerare sticla laminată antiefractie.

Te gândești la o nouă ușă glisantă de terasă? Contactați-ne astăzi.

La Glass Building Systems, instalăm profesional ușile glisante din aluminiu în deschideri noi sau pentru a înlocui vechile tale uși. Putem chiar să încorporăm uși glisante ca parte a unei serii, a unei extensii vitrate sau a unui accesoriu. Dacă doriți să aflați mai multe despre cum ar putea funcționa o ușă glisantă modernă în casa dvs., contactați-ne astăzi.