USI ARMONICE DIN ALUMINIU

Usi armonice (bifold) din aluminiu - tamplarie de lux

Ușile armonice nu numai că creează o conexiune cu spațiile dvs. exterioare, dar cresc și cantitatea de lumină care intră în casă, precum și senzația de mai mult spațiu.

Ușile armonice sunt din ce in ce mai populare în zilele noastre - și nu este greu de văzut de ce.

Nu numai că ușile armonice sunt modalitatea perfectă de a aduce multă lumină naturală, dar creează și o legătură vizuală și fizică cu spațiile exterioare. Incorporarea ușilor bifold atât în ​​cladirile mai vechi, cât și în extensiile moderne este una dintre cele mai simple modalități de a aduce un spațiu la viață - plus că se poate aduce un sentiment de spațiu și în casele mai mici.

Maximizarea geamurilor într-un proiect este larg acceptată ca dorință a tuturor proprietarilor de locuințe - plus creșterea luminii naturale s-a dovedit a avea un efect pozitiv asupra bunăstării.

Cu toate acestea, gama imensă de materiale, dimensiuni și stiluri oferite poate face dificil să alegeți ce uși bifold sunt potrivite pentru casa dvs. Deci, cum alegi?

Înarmându-vă cu cunoștințe și investigând ce opțiune oferă cel mai bun din punct de vedere al sistemelor de operare, al materialului și al esteticii vă va ajuta să alegeți sistemul cel mai bun pentru bugetul dvs.

-

GLASS BUILDING SYSTEMS colaborează cu cei mai buni furnizori de uși și ferestre din România pentru a se potrivi cerințelor dvs. cu produsele lor.

VIZITEAZA SIMULATORUL DE FERESTRE SI USI

-

Aluminiul, cel mai bun material pentru ușile dvs. armonice

Materialul ușilor bifold va juca un rol important atât în ​​aspectul general al camerei, cât și în latura practică a locuinței. Este esențial să știți ca ușile armonice din aluminiu vin cu proprietăți termice avansate, beneficiand de sisteme de rupere termica.

Ușile bifold din aluminiu sunt versatile datorită compoziției lor puternice, dar ușoare și sunt o alegere excelentă pentru case moderne, deoarece pot veni cu un cadru foarte subțire.

Beneficiile includ:

  • Linii la vedere mai subțiri
  • Ușor de întreținut
  • Un finisaj pe toată durata vieții usilor, acoperit cu vopsea pe baza de pulbere certificata QUALICOAT
  • Oferă deschideri mai largi (ceea ce înseamnă că sunt necesare mai puține elemente in cadru)
  • Flexibilitate estetica, ușile armonice pot fi vopsite în opțiunile paletei RAL

Ce sistem de operare pentru ușile bifold?

Căutați sisteme care sunt proiectate special pentru ușile armonice, deoarece necesită sisteme hardware cu o capacitate mai mare decât ușile glisante sau articulate. Roțile care rulează pe șenile plate oferă o funcționare lină în comparație cu roțile canelate pe o șină ridicată.

Pro:

  • Poate ascunde cea mai mare parte a mecanismelor de funcționare din capul cadrului
  • Murdăria și frunzele sunt mai puțin susceptibile de a se adăposti pe pista de sus

Contra:

  • Acestea necesită un  buiandrug suficient de puternic sau o grindă  deasupra deschiderii pentru a prelua greutatea ușilor. Sticla este superba dar este si grea.

Configurații de ușă bifold

După ce ați stabilit lățimea deschiderii, analizati lățimile panourilor disponibile. Aceasta va determina apoi tipul de configurație cu care puteți merge.

Păstrați la un număr impar de panouri, astfel încât acestea să poată stiva și să creeze o deschidere completă.

Cu ușile armonice, configuratia cu o ușă principală este o idee bună pentru a avea acces ușor fără a fi nevoie să deschideți întregul sistem de uși.

Umbrire

Cea mai simplă și mai accesibila modalitate de umbrire a bifoldurilor este instalarea  de jaluzele pe toată lungimea , dar acest lucru nu înseamnă că este neapărat cea mai bună opțiune. Se dovedesc a fi nepopulare, deoarece blochează lumina care vine prin geamuri chiar și atunci când perdelele sunt deschise, distrăgând atenția de la aspectul elegant oferit de usile pliante.

O altă opțiune este de a  adăuga jaluzele verticale  într-o unitate pe perete sau de a le construi în tavan, dar poate împiedica accesul din interior spre exterior.

Unele configuratii de geam termopan sunt prevăzute cu  jaluzele încorporate  care dau un aspect foarte contemporan usilor armonice.

Cum funcționează ușile îndoite?

Confecționat din mai multe foi sau panouri, pliabil (sau ușile glisante armonice) se deschid pliant unul împotriva celuilalt ca un acordeon. Sistemul de role pe care sunt fixate panourile din sticla si aluminiu permit mișcarea lină și ușurința utilizării. Acestea lasă să pătrundă lumină naturală frumoasă și sporesc vederea la grădină, așa că sunt incluse tot mai des in proiectele de construcție personală și renovare.

Ce geam ar trebui să aleg pentru ușile îndoite?

Deși geamurile mari dețin o reputație proasta de pierdere a căldurii, evoluțiile din ultimele două decenii au dus la progrese mari iar proprietarii nu ar trebui să se teamă de punctele reci create de ferestre, așa cum au făcut-o odinioară. Căutați produse cu valori U scăzute pentru o asigurare suplimentară sau chiar căutați  geamul tripan (3 foi de sticla),  care în ultimii ani a devenit mai accesibil.

Căutați o ofertă pentru ușile dvs. armonice?

-

GLASS BUILDING SYSTEMS colaborează cu cei mai buni furnizori de uși și ferestre din România pentru a se potrivi cerințelor dvs. cu produsele lor.

-