Pereti cortina structurali

Descriere:

Cele mai elegante si impunatoare cladiri sunt cele cu fatade din sticla si aluminiu autoportante, denumite modern pereti cortina. Acestea confera un aspect modern , faciliteaza patrunderea luminii naturale in interior si ofera o priveliste deosebita, mai ales in cazul cladirilor cu multe etaje. Peretii cortina se caracterizeaza prin versatilitate, intrucat aceste structuri pot fi aplicate pe planuri verticale, inclinate, sau pot fi utilizate chiar la relizarea cupolelor, luminatoarelor sau acoperisurilor moderne.

Constructie:

Proprietatile fono-termoizolante se datoreaza profilelor cu bariera termica, ce intra in alcatuirea unui numar mare de coloane, pentru ca peretele sa reziste incarcaturii statice sau dinamice. Peretele cortina structural se bucura de un nivel crescut de impermeabilitate, asigurata de cele trei randuri de garnituri EPDM si un sistem de scurgere al apei eficient. Prin experienta pe care o detinem noi va punem la dispozitie perete cortina structural, un sistem ce ofera posibilitatea realizarii unor structuri impresionante, indiferent de proiectul cladirii. Aceasta structura este proiectata pentru a face fata eventualelor deformari ale cladirii survenite in urma vibratiilor, cutremurelor etc, sau in cazul in care profilele de aluminiu se dilata/contracta.

Estetica:

Din punct de vedere estetic, se obtine un aspect de oglinda, profilele de aluminiu fiind vizibile numai la interior. Geamul este lipit de rama de aluminiu cu silicon structural Dow Corning, un produs de calitate superioara, ce asigura un finisaj impecabil.

Echipa:

Personalul nostru este specific pregatit in lucrul cu pereti cortina avand o vasta experienta in oferte de pereti cortina si montaje de calitate premium stand la dispozitia dvs. cu preturi competitive la fatade ventilate si garantia lucrului bine facut, de la faza de proiect de fatada cortina, montaj accesibil pana la finalizarea lucrarii oferind garantie de calitate.

Reynaers CW50 SC