Pereti Cortina Profilco

PROFILCO a fost fondată în 2001. Sistemele de aluminiu PROFILCO sunt proiectate exclusiv de divizia de cercetare și dezvoltare a companiei si ofera un raport calitate/pret foarte bun.

Diferitele aplicații ale sistemelor și operațiunilor de montare a profilelor, precum și proiectarea și utilizarea accesoriilor sunt studiate de către divizia menționată prin intermediul unui software special. Aici sunt proiectate profilele și produsele sunt supuse controlului final înainte de a intra pe piață.

PROFLCO ofera o varietate de sisteme de fatade, peret cortina standard, semistructural sau structural, ce preteaza cerintelor arhitecturale oferid cofort termic si vizual.

Peretii cortina PROFILCO sigura construirea fatadelor din sticla pentru cladiri de birouri, banci, pentru acoperisuri ori cupole.

Profilco PR50 este un sistem complet de perete cortina capabil sa acopere toate aplicatiile in domeniul fatadelor cortina de tipul „stick” (montant-traversa) Subdiviziunile sistemului PR50 sunt:

  • PR50 Standard: sistem de perete cortina standard, cu elemente exterioare vizibile pentru ambele directii, atat orizontala cat si verticala
  • PR50 Semistructural: sistem de perete cortina de tipul semistructural casetat; in acest caz sticla este introdusa in rame de aluminiu care sunt ulterior fixate pe structura speciala realizata din montanti si traverse
  • PR50 Structural: sistem de perete cortina structural, nu sunt vizibile elemente exterioare, rosturile dintre sticle fiind „acoperite” cu garnituri EPDM sau silicon structural

Caracteristici:

Aliaj: EN AW6060 (AlMg0.5Si)

Latime montant/traversa: 50mm

Grosime geam termoizolant: pana la 32mm

Particularitati constructive:

Posibilitatea realizarii de structuri de tipul standard (capace ornamentale exterioare vizibile pe ambele directii)

Posibilitatea realizarii de structuri de tipul semistructural (capace ornamentale exterioare vizibile numai pe una din directii: orizontala sau verticala)

Posibilitatea realizarii de structuri de tipul structural (fara capace ornamentale exterioare vizibile)

Posibilitatea realizarii de structuri de tipul casetat (sticla este introdusa intr-o rama, fixata ulterior pe structura portanta), PR50 Semi Structural

Posibilitatea realizarii ochiurilor mobile utilizand sisteme clasice de tamplarie batanta (Sikon70, PR63, PR74) cu deschidere la interior, sau sisteme speciale cu deschidere la exterior.

Performante certificate:

Coeficientul de transfer termic: Uf, de la 1.44 W/m2K

Atenuarea fonica: Rw = 34dB

Permeabilitatea la aer: clasa AE

Etanseitatea la apa: clasa RE1500

Rezistenta la impact: clasa I5/E5