Pereti Cortina Reynaers

Reynaers Aluminium este un specialist european de vârf în dezvoltarea și comercializarea de soluții inovatoare și durabile din aluminiu pentru ferestre, uși, pereți cortină, sisteme glisante, protecție solară și sere. Condus de eficiența energetică și de dorința de a-și asuma responsabilitatea pentru mediu.

Peretii cortina din sticla pot inlocui peretii solidi existenti pentru a transforma o cladire altfel obisnuita in ceva spectaculos. Pereții vitratați din aluminiu estompează fără efort despărțirea dintre interior și exterior, permițând spațiilor de locuit să fie umplute cu vederi panoramice și lumină naturală. Peretele cortină din aluminiu Reynaers oferă o gamă de soluții estetice, cum ar fi diferite stiluri de capace de față de la inchideri pe orizontală sau verticală, până la un aspect mai minimalist folosind geamuri structurale sau tehnologii de prindere. Reynaers oferă, de asemenea, soluții personalizate pentru acele proiecte care necesită un design arhitectural specific pentru fațada lor din aluminiu.

Vă putem oferi interiorul și exteriorul profilurilor dvs. în aproape toate culorile pe care vi le puteți imagina. Sunt disponibile peste 450 de nuanțe și finisaje diferite: culori RAL metalice sau anodizate, mate sau lucioase, sau chiar un finisaj special de coatex rezistent la zgârieturi și întreținere redusă. Mai mult decât atât, ferestrele dvs. pot obține chiar și o structură realistă din lemn. La Reynaers focusul este pe calitate și durabilitate, oferind toate tratamentele în conformitate cu standardele americane AAMA și standardele europene certificate Qualicoat.

SERII DE PROFILE:

INFORMATII TEHNICE:
REYNAERS CW 50 CW 65- EF
Visible width interior 50 mm 65 mm
Visible width exterior 50 mm 65 mm
Min. Glass thickness 6 mm 4 mm
Thermal insulation Uf = 0.8 W/m²K Uf = 2.5 W/m²K
Air tightness AE 1200 (1200 Pa) 600
Water tightness 1200 1200

CW 50
Concept Wall 50

Libertate creativă nelimitată și beneficiu maxim de lumină

Concept Wall 50 este un sistem de fațadă și acoperiș care oferă o libertate de proiectare nelimitată și permite transparență maximă. Ca atare, CW 50 este disponibil în mai multe variante de proiectare și geamuri, dar include și diferite variante tehnice pentru a se conforma nivelurilor specificate de rezistență la foc și izolație termică. Variantele de design oferă soluții atât pentru exterior cât și pentru interiorul clădirii. Variantele de geamuri variază de la utilizarea plăcilor de presiune standard, până la soluții geamizate structural și prindute structural.

Gama extinsă de profile CW 50 îndeplinește toate cerințele arhitecturii contemporane. În ceea ce privește performanța energetică, sistemul oferă soluții la diferite niveluri, permițând utilizarea geamurilor triple și făcând sistemul aplicabil chiar și pentru clădiri pasive sau clădiri cu consum redus de energie. În plus, tipurile dedicate de deschidere pot fi, de asemenea, integrate perfect; ca o fereastră de deschidere paralelă, o fereastră suspendată, o fereastră ascunsă și o fereastră de înclinare, dar și o fereastră de acoperiș pentru integrarea în aplicațiile de acoperiș ale CW 50.

 

CW 65-EF

Concept Wall 65


Sistem de fațadă unitar cu transparență maximă

Concept Wall 65-EF este un sistem de pereți cortină eficient din punct de vedere al costurilor pentru fațade cu o estetică unică și subțire, fără a compromite rezistența și stabilitatea extreme necesare în construcțiile înalte.

Caracteristicile tipice ale fațadei unificate au ca rezultat o viteză mare de execuție pe șantier, deoarece elementele sale sunt complet pre-asamblate în atelier. Această productivitate ridicată îmbrățișează totuși estetica arhitecturală, deoarece CW 65-EF funcționează cu profile subțiri de numai 65 mm.

CW 65-EF îndeplinește cele mai înalte cerințe de performanță în ceea ce privește etanșeitatea la apă și la aer și rezistența la sarcină la vânt. Sistemul de perete cortină este disponibil în diferite niveluri de izolație, răspunzând cerințelor de izolare corespunzătoare ale clădirii. De asemenea, oferă posibilitatea de a integra geamurile triple.

CW 65-EF este disponibil în două variante de geam, cu caracteristici estetice unice: o variantă funcțională ține sticla folosind margele de geam, în timp ce geamul variantei de geamuri structurale sigilate (SG) este lipit structural, oferind o suprafață completă de sticlă la exterior A clădirii. Pentru a răspunde pe deplin tuturor nevoilor clădirii, CW 65-EF poate integra elemente de deschidere, cum ar fi ferestrele suspendate de sus și ferestrele cu deschidere paralelă.

Reyaners CW50

 

Reynaers CW65-EF